Interesseliste

Venteliste og interesseliste

Vi har droppet vores venteliste og i stedet oprettet en interesseliste.

Det skyldes, at vi i højere grad gerne vil kunne prioritere, hvem der bliver vores nye naboer i Vadestedet.

Vi har oplevet, at alderssammensætningen pludselig kom til at se lidt for gammel ud – fordi mange af os, der bor her, bliver boende i mange år. Og vi bliver jo ældre, vores børn bliver voksne og så bliver spredningen for lille.

Vi synes nemlig, det er både inspirerende og hyggeligt, at der er børn i alle aldre, at vi har en god blanding mellem børn, unge og voksne,  kvinder og mænd, singler og familier med to voksne.

Når andele bliver til salg, giver vi besked til alle på interesselisten, og efter samtaler indstiller den lille gruppe, der står for det, til resten af forsamlingen, hvem de foreslår som nye “vadere”.

Det betyder IKKE, at det nu er umuligt for ældre eller singler at komme til at bo på Vadestedet. Men det betyder, at vi tilstæber, at der også flytter børn ind…

I øvrigt har vi ikke problemer med at sælge boligerne, – men vi oplever at en del af dem, der står på interesselisten, melder fra, når andele sættes til salg – fordi timingen ikke lige passer eller de fx. først skal have solgt et hus.

Interesselisten – sådan kommer I på den
Hvis I ønsker at blive kontaktet, når der er andele til salg, kan I tilmelde jer interesselisten.
Vigtigt:  Skriv navn, adresse, e-mail og gerne telefonnr. i en mail til kontakt personen.

Kom gerne og kig på stedet 

Hvis du / I er interesserede i måske at komme til at bo i Vadestedet, kan vi aftale et uforpligtende besøg hos os – også når vi ikke har huse til salg!
Vi er klar med en rundvisning og du er velkommen til at spise med os i vores store velindrettede fælleshus.

Henvendelser til interesse-listen sendes til

Inge Thomsen ingesthomsen@gmail.com